Bangkok
Door: wolters
Blijf op de hoogte en volg Robert-Jan
07 April 2011 | Thailand, Bangkok
Joehoe!
Een lange zit, maar dan heb je ook 30 graden een natte rug en een droge strot. Bangkok ruikt als nooit tevoren; brandstof, zweetlucht en afval. Daar tegenover staat dat het relatief goedkoop is, goed kan feesten dus daar moet dan maar volop van genoten worden.
Ik ben dus goed aangekomen, heb mijn hostel gevonden (ziet er goed uit) na een lange wandel met een heavy tas..... crimineeln ;).
Pa en Ma: bedankt voor jullie kaartje, ik onthou het!! En ik zal een paar slangleren laarsjes kopen.
HAP'ers: Bedankt voor jullie foto's, mooie woorden en warme teksten (erg leuk)!
Iedereen bedankt voor de mailtjes, sms-jes en telefoontjes! Ik heb ze niet kunnen beantwoorden vanwege een overschakeling van abonnement naar prepaid. Sommige sms heb ik wel ontvangen. Maar Dank allen!
Het is even een kort berichtje.
Ik ga ff een Phat Thai scoren; de maag rammelt! Daarna maar ff slaap inhalen.
Kop un Kap!
Wollie
HAP'ers: Bedankt voor jullie foto's, mooie woorden en warme teksten (erg leuk)!
Het is even een kort berichtje.
Ik ga ff een Phat Thai scoren; de maag rammelt! Daarna maar ff slaap inhalen.
Kop un Kap!
Wollie
07 April 2011 - 06:11
Steffan:
Ziet er goed uit Wollie, succes met de hobby, denk dat je je wel zal redden in Bangkok -
07 April 2011 - 06:22
Jalink:
Mooi daj d'r bent jung, doe Am de groeten en feest ze daar!
P.s. wees niet te bang en pak een Chang! -
07 April 2011 - 07:04
Twannie:
Goed om te horen dat je goed bent overgekomen!!!
Doe mooi kalm an en drink er maar een paar met die mooie boygirls daar!!!!
Greetz -
07 April 2011 - 07:11
Gerard:
Mooi mooi dat je er bent!
@ bas : onder het motto meestal ben je te bang...haha -
07 April 2011 - 07:19
Jeroen:
Wolters, dat klinkt als vanouds! Maak er een mooi avontuur van & laat af en toe wat foto's achter op je site, dan kan ik je een beetje in de gaten houden ;). Denk eraan: WWJD? Veel geluk! -
07 April 2011 - 07:46
Koen:
Juuw wollie!
Mooi daj goed aangekomen bent!
Kalm aan en maak d'r een mooie tijd van! En ik zal oe volgen hier ;)
07 April 2011 - 08:00
Jo:
Hey RJ wassie der al ? Geniet en drink voldoende, willen niet dat je uitdroogt daar :) Deze HAPper is blij dat ons 'kadootje' in de smaak is gevallen.
See ya -
07 April 2011 - 08:42
Siemus:
Donders, mooi dat je goed bent aangekomen ;) Veel plezier in BangCOCK. -
07 April 2011 - 10:31
Woltersom:
Beters!!
5 dagen feest in Bang-kok. Keep it safe.
Lekker in het zonnetje de balg bruinen. Kan slechter.
Henig an! -
07 April 2011 - 13:46
Rutger:
spass machen wollie,
hopen dat het allemaal mooi is doar. Hoe is het vrouwelijk schoon of is het niet echt schoon.
Mzzl -
07 April 2011 - 14:45
Bastiaan:
Kerel,
Donders veel plezier komende tijd! Nu eerst even lekker zweten Thailand daarna letterlijk en figuurlijk Down under in Aussie! ;)
Groeten Jooo -
07 April 2011 - 16:53
Bruns:
Jo Wolters, goeie zaak ouwe, geniet ervan! -
07 April 2011 - 17:13
Amen:
Wolters,
Mooi dat't zo kan!
Drink er een paar en dan op naar Australië.
Viel Spass!
07 April 2011 - 18:44
Pim Tibbe:
Geweldig he Thailand. Ben er in januari geweest. Vergeet niet Penang Chicken te bestellen, donders lekker!!
Heel veel plezier joh! -
07 April 2011 - 21:09
De Dikste Dolln:
pas je wel goed op jezelf lieverd? :D -
08 April 2011 - 06:21
R:
Mooimooi, doe Am, Mimi, Oh en Tat ff de groeten ;-).... Ik kruip weer achter m'n dale computer, kalm aan!
Ciao -
08 April 2011 - 07:31
Marieke:
Have Fun! Pas op voor de ping pong shows he, daar doen ze hele rare dingen met die balletjes ;)
x Marieke -
11 April 2011 - 10:16
Stephan:
Hey RJ maak er wat van daaro, wel jammer dat je nu je nu de leuke feessies mist hiero hahaha! maar daarv zal ook wel wat te doen zijn!
Have fun laterzzzzzz -
12 April 2011 - 06:26
Joop, Marja:
Hoi Robert-Jan, Geniet van Thailand en dan op naar Australie. We blijven je volgen. Heel veel plezier. -
14 April 2011 - 11:58
Taggert: